Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bi yardım etmek bu kadar mı zor olur  (Okunma Sayısı 148 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet305
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : 18 Ağustos 2008, 14:25:32 »

by şahin kalem  ...Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

bu arada anlatmak istediğim bu diil di
bnm bir tablom mvar accsess veri tabanım
ben text e yazdığğım veri tabloya gidiyo
tam o sırada ksyıt olduğunda form 2 de kronometresi başlıyo
sonra yeni kayıt yaptığımda ona ait bir form 2 oluşuyoyeni kayıtın kronometresiş başlıyo yani eskisikikninki sıfırlanmıo
bunları n hepsini de
tablodasn seçiyorum veriyi buttona basıyorum bak ın tablodan seçiyorum
om,ndan sonra kendi form2si açılıyo kendi koronometresi
yeni veridde de aynı şewy hep böle devam etsin istiyorum
istersweeniz bununla ilgili bir örnke ewar akınsoftotoparkı indirirseniz< demek istediğimi anlıycaksınız
plakaları eklio çıkış yap dediğinde kwendi formu açılıp kendi parası yazıo sonra tammam değinde tablodan siliniyo çok acill yardım lütfen
şimdiedn teşekkür edrim allh kolaylık versin

--------------------------------------------------------------------------------
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
http://rapidshare.com/files/137218500/otopark1.09.08.zip
bu linkten indirebilirsin
şimdi bu programdan sende istediğim
1- program ilk açıldığında şifre ve kullanıcı adı soruyor şifre masterkey olarak vaeriyo sana
2-program açıldığından otopark ücretini adını falan giriosun
3-sonra  5 / 6 tane plaka ekle
4-bi müddet sonra eklediğin bi plakanın üstüne tıkla ve çıkış yap butonu var ona tıkla
5- karşına bi form ekranı gelecek
6-işte bnm yapmak istediğim o kendi kronometresi kronometreye göre fiyatı var tamam diiince tablodsn siliyo o plakayı
7-bi başaka plakayı seçeince tablı,odan kendi kronometresi yani ne zaman eklediysen o zaman başlıo kronometre yani hepsinin ayrı bir formu oluyo programı yükle beni anlıycaksındır
kolay gelsin
Şahin KALEM
Bölüm Sorumlusu
*

Türkiyeli değil TÜRK

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2008, 18:57:59 »

bak arkadaşım benı tanıyan tanır. bir çok kişinin projesini alp yapmış ve teslim etmışımdır. yardım etmek istemesem bunu zaten yapmam. hiç birimiz bu işi parasıyla falan yapmıyoruz. ben kaç tane sitede soru cevapladıgımı bile bilmem. ben çalışan biriyim ve bakit buldukça forumlardaki soruları cevaplarım. burda moderator olarak gorunmek her soruya istenildigi anda cevap vermemizi gerektirmez. uygun oldugumuz anda cevap yazmaya çalışıyoruz. ben senın sorunu cevalamayacam. sırf senın uslubun yuzunden. çunku burda tek ben yokum. bir çok arkadaşım işinden ozel hayatından fedekarlık yapıp burda sizlere yardım etmeye çalışıyor. aynı soruyu kacıncı defa yazısın bilmiyorum. 50 defa aynı soruyu sormak o soruya cevap verilme sansını arttırmaz. şu anda konuyu da kapatbilirdim ama yapmayacağım. dileyen arkdaş varsa sana yardımcı olmaya calışır.

bütün arkdaşlara da özellikle belirtiyorum. kimse benden hazır kod istemesin. hatam nerde sorusuna oturur gerekirse sabahlar cevaplarım ama bu şekilde yap teslim et şeklinde hiç bir soruya cevap vermem. siz vbasic öğrenıyorsunuz benımde kendime gore öğrendıgım programlar var ben bunu yapmıyorum. nasıl yapılacağını sorun soyleyelim. ama kimse yap teslim et veya su kodları yazın diye bir şey isterse bende cevap alamaz. yapılması zor bişeyse o zaman lafım yok ama forumda onlarca yuzlerce defa sorulmuş sorular için kimse yap teslim et demesin

Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

BU ŞEHİR BU KALABALIK BU KARMAŞA İÇİM BURKULUYOR ONCA İNSAN BİR SEN OLMUYOR VE SEN ONCA İNSANDAN BİRİ OLMUYORSUN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer: