Daha önce bir arkadaşın mesajına karşılık yazmıştım. Cevapların neden geç geldiğine dair bir yazı. Üzerinize alınmadan okuyun.
@fearokan seni tenzih ederek yazıyorum lütfen alınma. Genel olarak:
Arkadaşlar bizler kimsenin emir eri değiliz. Geçen gün arkadaşın biri 07:50 sıralarında bir mesaj atıp soru sormuş. 08:10 sıralarında 2. mesaj atıp cevaplayan yok mu demiş. Cevaplayan o sırada UYUYOR arkadaşım. bekliyceksin. uyanacağım, kahvemi içeçeğim, gazetelerimi okuyacağım. Daha sonra forumumu açıp okuyacağım, düşüneceğim, elimdeki kaynak kodlara bakacağım, algoritma oluşturup kodlayacağım. deneyeceğim ÇALIŞAN uygulama kodlarını yazacağım. Okuması bile uzun sürdü değil mi?
Fakat ben şu an yaptığım işten ZEVK alıyorum. Sabah 8 akşam 6 çelışan devlet memuru değilim ki !!! benim bu işten zevk almam, bıkmamam için bana o töleransı göstereceksiniz.
AYRICA !!!! Öğretmenin sana dönem başında proje verecek, dönemin bitmesine 1 hafta kala "ayyy kalıyom sınıfda" diyeceksin, projemi yapın diye emir vereceksin !!! yok öyle yağma!!!! Diplamayı alınca aklına ne ben gelecem nede yusuf admin gelecek değil mi çakallll !!!!
Aramızda VB6 ile VB.NET arasındaki KODLAMA farkını bilemeyip sınıf geçmeye çalışan var. Arkadaşlar onun ilacı bizde değil. BİZ BİZE YAPILAN GİBİ "yol gösteririz" gerisi size kalmış. Bana eğer birisi projeyi kendi yapıp verseydi ben şu an ne biliyor olacaktım?

Yönetim bilgisini saklamayıp PAYLAŞAN ender bir azınlıktan oluşmakta. Özveri ile BEDAVA yardım etmekde. Eşşeğin pabucuna su kaçırmayın !!!