Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Değişim Rüzgarları  (Okunma Sayısı 212 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YuKo_CaN
קєรเ๓เรt
Administrator
*

PeSiMiST

Üyelik Bilgileri
« : 24 Ekim 2008, 20:56:02 »

Forum dünya sıralamasında çok  geriye düştü günlük hitler düştü.10.000 + 1.000 üye silerken zaten bunları göze almıstık amacımız elit bir ortam olusturmaktı.bu çabalarımızda pek fayda vermedi.Eğitim misyonumuzu tamamen değiştirmeye karar verdim.Adminler ve modlarla da konusulduktan sonra yeni sistem eğitim yavas yavas uygulanmaya baslıcak.VİP sistemini devre dısı bırakacağız.Forumdaki dersler düzenlenip bir portal üzerinden sizlere daha çabuk ulastırılacak.Portal sistemini belirledim uygun bir temada bulup satın alcam sonra düzenlemeler yapıldıktan sonra hizmetinize açılcak.Yeni sistem eğitim ile armut piş ağzıma düş anlayısı tamamen kaldırılacak.Sorulara ve soru formatlarına kısıtlamalar getirilecek.Belli açıklamalar ve bilgiler verilmemiş sorular dikkate alınmıyacak.Buradaki herkes hayatından zaman ayırıp yardımcı olmaya çalısıyor.Fedakar bu insanlarıda düşünmek lazım.Boş sorulara forum kirliliğine tamamen son verilecek.Bu değişim 1 hafta veya 1 ay içinde olmayacak.15 Tatilde 15 süre içerisinde tamamen bitirilecek.Biraz yeni sistemden bahsetmek gerekirse forum normal üyeleri VİP üye özelliklerine sahip olacak ama üye olmak zor olacak.Gerekirse yönetim ve aktif üyeler dısında herkes silinecek.Forum üyeleri tam anlamıyla dört dörtlük eğitim alcaklar.Ayrıca bir video scripti entegre edilcek izin aldığım bir kac eğitmenin videosu yayınlanacak, bunlar çok değerli videolar üyelerimiz için çabaladıktan sonra izin kopardık.Portal aradığınız herseye çözüm olacak.

Değişimdeki asıl amac elit ortam olusturmak ve bu işi öğrenmek isteyen kişilerin öğrenmesini sağlamak.Değişimden daha çok bahsetmek isterdim ama yapmadan önce atıp tutmak istemiyorum.Önce yapacağız sonra konusacağız.Kesin olan kısım gerçekten fedakar eğitim nasil olur onu göreceksiniz.Programlama konusunda 1 numaralı eğitim sitesini göreceksiniz.Sadece biraz zaman...

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

....::::YKKOLİK::::......
V.I.P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2008, 11:19:33 »

doğru bir karar  teşekkürler..

Sadece Susmak İstiyorum

Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...

HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...

HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...

SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: