|
delux_70
Ziyaretçi
|
 |
« : 19 Mayıs 2008, 22:36:26 » |
|
CASPER I SEÇİYORUM ARKADAŞLAR EKLEMEYİ UNUTUĞUM MARKALAR VARDIR EĞER BUNLARDAN HARİÇ BEĞENDİĞİNİZ VARSA MESAJ OLARA BELİRTE BİLİRSİNİZ..İYİ PAYLAŞIMLAR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YuKo_CaN
|
 |
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2008, 23:05:15 » |
|
Toplama 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
Axamcı
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2008, 06:52:26 » |
|
aynen katılıyorum toplama 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
delux_70
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2008, 06:58:13 » |
|
toplamada fena diil...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 06:35:28 Gönderen: delux_70 »
|
|
|
|
|
|
flexqin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2008, 13:13:46 » |
|
toplama....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2008, 17:13:38 » |
|
bilgisayar markalı alınmaz. karpuz değil ki bu 
|
|
|
|
|
|
Mesaj Sayısı 10 ve Altı olanlar Sorularınız YANITLANMAYACAK Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapV.I.P. Üye Olun. Programlamada Bir Adım Öne Geçin
|
|
|
bariskeles
Acemi Üye

Patron gibi yaşamak namustan kaçamak yapmak ister.
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2008, 17:18:40 » |
|
tabikide toplama ama oylama yaptm ölesine Philips
|
|
|
|
|
|
Delikanlılık grup halinde gezmek adam dövmek deildir,Yiosa tek gezip teke tek kapışıN,Sizin gibi gencleri ringlerde görmek isteriz... =] öLüm dedigin neki biz her gece geberip sabah hortluyoruz.. :O
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2008, 17:08:16 » |
|
nie toplama ki nedeni nedir açıklar mısınız  bence Casper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ngkhan1903
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 17 Haziran 2008, 10:13:16 » |
|
benimki beko ama hiç memnun değelim 3 senelik daha ama 1 kac yıl içinde değiştirmeyi planlıyorum hp yi beğeniyorum onu seçtim ama toplama daha iyi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emperialll
|
 |
« Yanıtla #9 : 19 Haziran 2008, 14:32:12 » |
|
bnce toplama daha ii çünkü herşeyin en iisi var mesala monitörün en iisi var kasanın en iisi var gibi gibi bnm fikrim toplama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cc_Crazy
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Haziran 2008, 17:40:01 » |
|
Bncede toplama
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
Adem Özipek
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2008, 14:27:07 » |
|
Toplama bilgisayar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JoKeR
Rock On Roal
Administrator
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2008, 15:36:15 » |
|
Toshiba
|
|
|
|
|
|
10 Konusu Olmayan Soru Sormasın Soruları Cevaplanmayacak... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
SLRSOFT
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : 14 Kasım 2008, 17:12:39 » |
|
şimdi pc olursa casper veya toplama alırım
laptop olursa hp ve toshiba alırım
|