Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Visual Basic / Visual Basic Veritabanı / Ynt: kodla veri tabanına bağlanmak : 20 Ekim 2008, 12:16:29
vallahi çok teşekkürkler dostum
2  Delphi / Delphi Soruları Sorunları / database desktop lazımm : 23 Temmuz 2008, 10:04:00
DAtabase desktop u nette aradım fakat hiçbir yerde bulamadım elinde database desktop download linki olan varmı bu program lazım
code gear rad studio programı kullanıyorum içinde database  desktop yok
linkler için simdiden teşekkürler
3  Delphi / Delphi Soruları Sorunları / Ynt: Resimdeki gibi dbgrid piclist olayı : 03 Temmuz 2008, 15:51:58
combobox ın içine veritabanı bilgileri girildiğini bilmiyordum teşekküler
4  Delphi / Delphi Soruları Sorunları / Ynt: Resimdeki gibi dbgrid piclist olayı : 03 Temmuz 2008, 13:04:11
ayni yukarıda 303lx adlı kullanıcının upload ettiği resimde ki gibi listelenmesini ancak bu bilgilerin veritabanındaki tc no alanından gelmesini istiyorum
5  Delphi / Delphi Soruları Sorunları / Ynt: Resimdeki gibi dbgrid piclist olayı : 03 Temmuz 2008, 12:43:56
Örneğin bir kimlik bilgisini sorgulamak istiyoruz. Buradaki combobaxın içine önceden kaydettiğimiz tc no gelecek ve tc no seçildiğinde veritabanındaki ilgili kişinin bilgileri gösterecek.Veritabanındaki tc no alanının degerlerini  nasıl combobox ın içine atabilirim ??
6  Delphi / Delphi Hazır Proje Örnekleri / Ynt: Şifreli Form Açma : 03 Temmuz 2008, 11:18:42
cok tesekkürler
7  Delphi / Delphi Soruları Sorunları / Ynt: Resimdeki gibi dbgrid piclist olayı : 03 Temmuz 2008, 09:44:36
Adi alanının combobox içinde otomatikolarak gelmesi için ne yapmalıyım
8  Visual Basic / Visual Basic Görüntülü Dersler / Delphi - interbase veritabanı bağlantısı : 02 Temmuz 2008, 14:51:33
delphi ile interbase veritabanına bağlanıp veri çekmek istiyorum ama bir türlü nerden başlıcağımı bilmiyorum.lütfen yardımcı olun Şimdiden teşekkürler..
Sayfa: [1]