Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: vb.net  (Okunma Sayısı 241 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet305
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri

« : 04 Ekim 2008, 09:13:47 »

vb.net diline c# dili ile ekelnti veya bağlantı kurabilirmiyiz. kurabilirsek nasıl yapabiliriz.
Şahin KALEM
Bölüm Sorumlusu
*

Türkiyeli değil TÜRK

Üyelik Bilgileri WWW

« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2008, 18:20:52 »

sen ne yapmak istediğini söyle biz ona  gore cevaplayalım

Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

BU ŞEHİR BU KALABALIK BU KARMAŞA İÇİM BURKULUYOR ONCA İNSAN BİR SEN OLMUYOR VE SEN ONCA İNSANDAN BİRİ OLMUYORSUN
mehmet305
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri

« Yanıtla #2 : 08 Ekim 2008, 19:18:14 »

elimde bir c# dilinde bir proje var ben bunu vb de butona tıkladığğımda bu c# projesinin açılmasını ,isitoorum nasıl yapabilirim.
Şahin KALEM
Bölüm Sorumlusu
*

Türkiyeli değil TÜRK

Üyelik Bilgileri WWW

« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2008, 20:50:34 »

hiç denemedim ama File menusunde add project den existing project ı tıkla. açılan pencereden c# projenı ekle oyle bi dene derim olurmu olmazmı bilmiyorum. eğer projen buyuk değilse c# kodlarını vb net e çeviren siteler var. formları copy paste ile tamamen alabilirsin. kodları da belirttiğim sitelerden çevirebilirsin. tabı sen çevirmeyı öğrenırsen senın için daha faydalı olur kanısındayım. internette bir çok ornek c# ile yapılmış durumda

Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini Bilirsem Cehenneme Bile Gulerek Giderim.!

BU ŞEHİR BU KALABALIK BU KARMAŞA İÇİM BURKULUYOR ONCA İNSAN BİR SEN OLMUYOR VE SEN ONCA İNSANDAN BİRİ OLMUYORSUN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: