|
YuKo_CaN
|
 |
« : 26 Mart 2008, 20:31:27 » |
|
VisualBasicTurk.Net Yaş Ortalaması Bakalım Forumun yaş ortalaması kaç ?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2008, 20:35:32 » |
|
 amma da yaşlanmışız ya
|
|
|
|
|
|
Mesaj Sayısı 10 ve Altı olanlar Sorularınız YANITLANMAYACAK Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapV.I.P. Üye Olun. Programlamada Bir Adım Öne Geçin
|
|
|
|
YuKo_CaN
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2008, 20:40:52 » |
|
benim yaşım 18  yıllar çabuk geçiyor
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapLinklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2008, 20:42:51 » |
|
hiç unutmuyorum 16 yaşlarındayken benim kankamla oturup "ülen bi 18 olsak" diye dert yandığımız, 18 yaş sınırı yüzünden konserlere gidemediğimiz zamanları  göz açıp kapayana kadar 27 olmuşuz bile
|
|
|
|
|
|
Mesaj Sayısı 10 ve Altı olanlar Sorularınız YANITLANMAYACAK Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapV.I.P. Üye Olun. Programlamada Bir Adım Öne Geçin
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2008, 20:44:53 » |
|
benim yaş 15 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YuKo_CaN
|
 |
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2008, 20:45:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2008, 20:48:25 » |
|
ehliyet almayı planlıyon mu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YuKo_CaN
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2008, 20:50:29 » |
|
alacam  yazın  akrabaların herkesin arabasını çalacam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2008, 20:51:46 » |
|
bi ara bursaya da uğra bize gel  kahvemizi iç çayımızı iç gezdirirsin beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YuKo_CaN
|
 |
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2008, 20:54:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tasiyici
Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2008, 13:30:38 » |
|
bende 22 yaşındayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2008, 13:32:46 » |
|
hala 27 ile en yaşlı ben miyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beckham74
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2008, 13:30:04 » |
|
bnm yasım 17 ama forumun kac bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2008, 13:39:14 » |
|
en küçük ben miyim şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahinkalem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2008, 23:20:09 » |
|
mayhemious senden buyuk ben varım. 28 ömür yolunu yarılamaya çalışıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delux_70
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2008, 21:35:48 » |
|
daha durun bakalım yaw gençsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atahan09
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2008, 22:46:29 » |
|
Forumumuzun yaş ortalaması yani aritmatik ortalamasını aldım... Hazır olun... Sonuç: 3,6 yaş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bariskeles
Acemi Üye

Patron gibi yaşamak namustan kaçamak yapmak ister.
|
 |
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2008, 17:22:08 » |
|
 16 
|
|
|
|
|
|
Delikanlılık grup halinde gezmek adam dövmek deildir,Yiosa tek gezip teke tek kapışıN,Sizin gibi gencleri ringlerde görmek isteriz... =] öLüm dedigin neki biz her gece geberip sabah hortluyoruz.. :O
|
|
|
|
HeLL
|
 |
« Yanıtla #18 : 01 Haziran 2008, 17:12:53 » |
|
15 yaş ile en kücüq benim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emperialll
|
 |
« Yanıtla #19 : 19 Haziran 2008, 14:48:25 » |
|
benim yasım 14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
....::::YKKOLİK::::......
Üye

|
 |
« Yanıtla #20 : 03 Temmuz 2008, 18:39:48 » |
|
yaşım 18
|
|
|
|
|
|
Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparakk...
|
|
|
RUMELİ
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 04 Temmuz 2008, 18:38:28 » |
|
Bende 17
|
|
|
|
|
|
RUMELİ
|
|
|
NeverFear
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Ağustos 2008, 00:37:48 » |
|
korkarım bu forum sitesinin yaş ortalamasını ben yükselticem. profilime bakın ne demek istediğimi anlarsınız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SLRSOFT
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : 14 Kasım 2008, 17:11:41 » |
|
17 yaşındayım,18 ime az kaldı
|
|
|
|
|
|
I love Python and C
|
|
|
chopper07
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : 26 Kasım 2008, 20:37:40 » |
|
| 10-16 | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 6 (13%) | | 16-20 | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 25 (54.3%) | | 20-26 | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 11 (23.9%) | | 26-32 | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 3 (6.5%) | | 32+ | Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapResimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap 1 (2.2%) | ne güzel valla gençlerin daha şimdiden bu tarz konulara eğilip kendilerini geliştirmeleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|