zfrktü
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #30 : 05 Eylül 2008, 11:52:36 » |
|
en güzeli bu helal olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdeme85
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #31 : 09 Eylül 2008, 10:26:15 » |
|
çok haklısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prodencio
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #32 : 09 Eylül 2008, 18:24:34 » |
|
Merhaba, ben aranıza bugün katıldım. siteyi inceledim ve faydalanabilceğim bir çok bilgi ile karşılaşınca çok sevindim. sitede yaşanan bu olumsuzluklara şahit olmadım ama alınan önlem beni sevindirdi bu sitenin ciddi bir site olduğunu anlamış oldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
:) Canan (:
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #33 : 20 Eylül 2008, 17:01:48 » |
|
Benim bilgisayar bölümü öğrencisiyim. (lise 3) Bu yıl visual basic öğrenicez ön araştırma için geldim, yararlı bir siteniz var.  Daha iyisi için uğraşıyosunuz bu çok güzel.Emeğinize, elinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidruga
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #34 : 22 Eylül 2008, 09:53:49 » |
|
ben daha yeni üye oldum ama içerik çok güzel faydalanacak çok şey var emek veren herkese teşekkür ediyorum.yaptığınız uygulamada çok güzel böyle güzel ortamlarıda kirletiyolar ben biraz unutkanım ama dikkat edecez artık:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkanemre
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #35 : 22 Eylül 2008, 23:41:26 » |
|
güzel bi uygulama olmus adminleri tebrik ederim birçok yerde bulamadıgım programları sitenizde buldum elinize saglık. bundan sonra sık sık ziyaret edicem bu siteyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baykusTCD
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : 24 Eylül 2008, 10:17:55 » |
|
ben bu tutumunuzu anlamadım, bu sekilde engelleme ve zorluk cıkarma politikanız bence bu foruma yakısmıyor, cunku gordugum kadarıyla guzel paylasımlara sahipsiniz . . . ne olursa olsun forumdaki kullanıcıların kontrolünü yönetim ve moderatorleriniz yapmalıdır diye dusunuyorum, forum guvenliği, engelleyerek zorluk cıkararak ya da bi bedel bekleyerek saglanmaz bikac mesaj atıp da ondan sonra da insanlar korktugunuz seyleri yapabilirler . . .
neyse bu olumsuz elestirim için kusura bakmayın ben yine de forumunuza uye olarak kalmayı secerim ama bu kurallara uyamayabilirim . . .
herkese tesekkürler saygılar . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #37 : 24 Eylül 2008, 12:11:06 » |
|
ben bu tutumunuzu anlamadım, bu sekilde engelleme ve zorluk cıkarma politikanız bence bu foruma yakısmıyor, cunku gordugum kadarıyla guzel paylasımlara sahipsiniz . . . ne olursa olsun forumdaki kullanıcıların kontrolünü yönetim ve moderatorleriniz yapmalıdır diye dusunuyorum, forum guvenliği, engelleyerek zorluk cıkararak ya da bi bedel bekleyerek saglanmaz bikac mesaj atıp da ondan sonra da insanlar korktugunuz seyleri yapabilirler . . .
neyse bu olumsuz elestirim için kusura bakmayın ben yine de forumunuza uye olarak kalmayı secerim ama bu kurallara uyamayabilirim . . .
herkese tesekkürler saygılar . . .
baykusTCD KİŞİLİĞİNE YAZILMIŞ YAZI DEĞİLDİR. forumdaki konuların %99 u forum yöneticilerine ait, sorularınızı cevaplayanların tamamı forum yöneticileri. bizlere yazık değil mi? sizlerinde foruma katkısı olmasını istiyoruz. ilk mesajınız soru olmasın. "merhaba" olsun. şimdiye kadar hep karşılıksız yardım ettik. HALEN PARASIZ yardım eden EN BÜYÜK PROGRAMLAM sitesiyiz. bizim sayemizde dersten geçeniniz hiç olmadı mı? ne istedik sizden? foruma emeğinizin geçmesini... peki siz ne karşılık verdiniz? bizim emeğimizi çalıp başka forumlarda yayınladınız.... Artık BEN VB6 Bölümünde 10 mesajın altında bulunan arkadaşların sorularını yanıtlamıyorum. Konu açın. yorum yazın. mesaj atın. V.I.P. üye olanların TÜM istediği programları yazacağımı ayrıca kişiye özel paylaşımlar yapacağımı daha önce yazmıştım zaten
|
|
|
|
|
|
Mesaj Sayısı 10 ve Altı olanlar Sorularınız YANITLANMAYACAK Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapV.I.P. Üye Olun. Programlamada Bir Adım Öne Geçin
|
|
|
JoKeR
Rock On Roal
Administrator
|
 |
« Yanıtla #38 : 26 Eylül 2008, 16:30:09 » |
|
baykusTCD Arkadasım Soruları Soruyolar Cevabını alınca daha siteye gelmiyolar ... anca işleri düştüğünde birdaha soru sorup gene çekip gidiyolar ... bizim kalıcı üyelere ihtiyacımız var ... işleri görülünce çekip giden üyelere değil...
|
|
|
|
|
|
10 Konusu Olmayan Soru Sormasın Soruları Cevaplanmayacak... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
R63
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #39 : 26 Eylül 2008, 23:31:27 » |
|
isabetli bir karar en güzeli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
escappe
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #40 : 28 Eylül 2008, 00:36:32 » |
|
abicim dediklerinde haklı ola bilirsin ama ben kendi adıma diyorum yazmasını pek sebmeyen birisiyim ve okuyup da anmadıgım biyer varsa yazarım mesela bu casusuta kısa yol tuslarını degiştire bilirmiyiz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_boy_imp
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #41 : 02 Ekim 2008, 23:00:30 » |
|
Haklısınız kendisini programcı sanan veled cok bi dur demek lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_boy_imp
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #42 : 02 Ekim 2008, 23:19:35 » |
|
ben bu site gibi paylaşımı sağlam bi site görmedim ne yalan söyliyim şmdiye kadar hangi forma üye olduysam adamı kabız etselerde bişi vermiolar ama burda farklı adamlar işlerini iyi yapıolar gerçekten paylaşmak istedikleri için yapıyorlar......belki içinizden bi kaçı dicektirki yağ çekio yağ çekipte elime ne geçicek  doğruyu söylemek yağ ise varsın millet bizi yağcı bilsin  ...... her türlü emeğiniz için teşekkürler özellikle yusuf sana  Ben [ImP] Dark-Boy*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #43 : 03 Ekim 2008, 18:52:18 » |
|
ben bu site gibi paylaşımı sağlam bi site görmedim ne yalan söyliyim şmdiye kadar hangi forma üye olduysam adamı kabız etselerde bişi vermiolar ama burda farklı adamlar işlerini iyi yapıolar gerçekten paylaşmak istedikleri için yapıyorlar......belki içinizden bi kaçı dicektirki yağ çekio yağ çekipte elime ne geçicek  doğruyu söylemek yağ ise varsın millet bizi yağcı bilsin  ...... her türlü emeğiniz için teşekkürler özellikle yusuf sana  Ben [ImP] Dark-Boy* Sezarın Hakkını Sezara vermek gerek. Dışardan bakıldığında bu görülebiliyorsa yeterli sanırım
|
|
|
|
|
|
Mesaj Sayısı 10 ve Altı olanlar Sorularınız YANITLANMAYACAK Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapV.I.P. Üye Olun. Programlamada Bir Adım Öne Geçin
|
|
|
nikara14531453
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #44 : 08 Ekim 2008, 14:56:04 » |
|
herkes üzerine düşen görevi yapmalı tabii ki ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tr0jen
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #45 : 13 Ekim 2008, 18:43:14 » |
|
çok iyi bir uygulama yeni uye oldum ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gunalhakan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #46 : 17 Ekim 2008, 08:32:36 » |
|
güzel düşünce, kolay gelsin. zaten özgürlüğün fazlası her zaman başkasının hakkına ve tecavüz olmuştur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
H3R4
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #47 : 17 Ekim 2008, 23:19:03 » |
|
oha 10000 üye falan önceden baya üye varmış yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arseker
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #48 : 21 Ekim 2008, 23:16:30 » |
|
Selamlar,
Söylediklerinize katılıyorum, açıksözlü bir şekilde "kendini programcı sanan veletler" ifadesine de bayıldım.
Herkesin kendi menfaatini düşünerek hareket etmesini zaten her yerde yaşıyoruz, demek ki burda da var. Yaptırımın önemli olduğunu düşünüyor, destekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kocivan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #49 : 26 Ekim 2008, 20:09:42 » |
|
Herkeze selam forumunuza yeni katıldım Access'tan VB.Net'e geçmeye çalışıyorum kaynak ararken buldum sitenizi gerçekten diğer sitelerde bulunamayacak kadar çok kaynak var herşeyden önce karşılıksız olarak yardım etmeye ve öğretmeye çalışımanız siteye güçlü ve ailevi bir sıcaklık getirmiş bu birliğin bozulmaması için aldığınız kararlara katılıyorum her nekadar şuan VB.Net'te kendime bile yardım edemeyecek durumda olsamda öğrendiğim kadarıyla siteye destek olmaya çalışırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hersanli
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #50 : 27 Ekim 2008, 20:55:38 » |
|
Amaç öğrenmek ve öğretmekse zorlukların önemi yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SHeVo
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #51 : 29 Ekim 2008, 23:53:04 » |
|
bence de gerekli bişi,işini hallediyo,sonra unutuyo gidiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bas326
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #52 : 10 Kasım 2008, 15:01:26 » |
|
elinizen sağlık çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ottoman01
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #53 : 11 Kasım 2008, 00:00:55 » |
|
merhaba, site yöneticisi arkadaşlar tepkinizde haklısınz ancak kendi adıma ve benim gibiler adına bir noktada kaygım var. Ben vs 2005 e yeni başladım ve kaynak ararkende sitenizi gördüm hemen üye oldum. Ben yeni biri olarak sizin koyduğunuz kurallara acaba ne kadar uyabilrim bilmiyorum. Çünkü daha yeniyim. bu yeni durumda ben ve benim gibi acemiler siteden nasıl yararlanabilecek. Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayhemious
Administrator
mayhem mayhemious
|
 |
« Yanıtla #54 : 11 Kasım 2008, 01:03:46 » |
|
bakın bu ilk mesajınız olmuş oldu  2. olarak merhaba diyebilirsiniz mesela  inanın öyle mesajlarla karşılaşıyoruz ki bıkmamak, isyan etmemek mümkün değil. bizim forumumuzu ödev yapma kurumu zannedenler var malesef. "Çok acil yardım et" diyenden tut da projesini bize yaptırmak isteyen, hatta uğraşıp yol gösterdiğimiz halde bir de dayak yemediğimizin kaldığı da çok oldu malesef  illaki birşeyler biliyorsunuz. fıkra yazın, güncel haberleri taşıyın  merhaba deyin herşeyden önce  "BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR!!!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JoKeR
Rock On Roal
Administrator
|
 |
« Yanıtla #55 : 12 Kasım 2008, 23:19:17 » |
|
İstediğimiz Sadece Paylaşım ... Paylaşım Yaptığınız Sürece Buradan Cevap Alacaksınız Önceden Bu Yok Tu Herkes Cevabını Alıp Gidiyodu Bu yüzden 10.000 Üyeliği Sildik Ve kUral Koyduk...
|
|
|
|
|
|
10 Konusu Olmayan Soru Sormasın Soruları Cevaplanmayacak... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
ozer_72
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #56 : 14 Kasım 2008, 14:43:16 » |
|
Siteniz çok güzel. Bilgi paylaşımı ve bilgi aktarımı bence çok mükemmel. Ama bu sınırlamalar bazı kullanıcıları sıkıntıya sokabilir. Kısacası kurunun yanında yaşda yanacak demektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SLRSOFT
Acemi Üye

|
 |
« Yanıtla #57 : 14 Kasım 2008, 16:37:13 » |
|
ben sitenize yeni kayıt oldum ve hakketten çok güzel bir site.. zaten böyle bi site gerekliydi.. bu uygulamada iyi olmuş...
|
|
|
|
|
|
I love Python and C
|
|
|
Aft
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #58 : 20 Kasım 2008, 01:25:02 » |
|
simdi biz yeni uye oLduk "gereksiz" kişiler grubuna girmeyeceğiz umarım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
programatör
Yeni Üye
|